PEET

PEET is Petra A. van der Werf, geboren en getogen in Groningen.

Na mijn studie aan de Hogere Hotelschool ben ik gedurende enkele jaren werkzaam geweest in het welbekende Hotel The Grand in Amsterdam. Na diverse omzwervingen heb ik gewerkt bij Jan des Bouvrie in Het Arsenaal in Naarden. Ik had de smaak te pakken en bleek eindelijk mijn plek gevonden te hebben.

De stap naar een eigen onderneming was een kleine, zo bleek. Binnen een jaar was de start van mijn eigen bedrijf een feit. Eerst onder de paraplu van Eddie Offeringa in ’t Kerstwinkeltje in de Zwanestraat in het centrum van Groningen. Onder de naam VanderWerf Decoratie & Interieur, startte ik een winkel in de Vennerstraat te Paterswolde.

In 2005 startte ik samen met Eddie WOEFF LifeStyle aan de Ulgersmaweg te Groningen. WOEFF haalde diverse toonaangevende merken naar het noorden en bleek trendsetter op het gebied van wonen. Eigenzinnig & Eigentijds is het motto en tot op de dag van vandaag is dit waar we voor staan.

Ondertussen hebben we vele interieurs mogen aanpakken. Van grote tot kleine projecten, en allen met evenveel plezier en liefde gerealiseerd. Soms een Carte Blanche, soms in nauwe samenwerking met de bewoner(s). Maar ieder interieur past naadloos in het persoonlijk leven van die bewoner(s).

Nu… in 2015, is het tijd voor verandering!

Met studioPEET concentreer ik mij op interieuradvies, meubelontwerp en import van unieke decoratie-items. Dit betekent dat ik een interieur nog unieker wil maken. Een interieur met een Eigenzinnig & Eigentijds karakter.

PEET studioPEET Foto: Kristi Jungcurt

Advertenties